Steeds vaker hoort men op het nieuws dat mensen om het leven zijn gekomen als gevolg van koolmonoxide vergiftiging en brand. Dit is helaas het trieste resultaat van ondeugdelijk werk en materialen die niet geschikt zijn voor professioneel gebruik. Om deze reden mag, net als in Groot-Brittannië, vanaf eind 2018 uitsluitend nog een erkend CV installateur Rotterdam het periodiek onderhoud en de reparaties aan uw CV ketel verzorgen. Wanneer particulieren of bedrijven zich hier niet aan houden vergoeden verzekeringsmaatschappijen bij brand niet langer de schade en worden fikse boetes in het vooruitzicht gesteld.

Onze installateur komt wekelijks levensbedreigende situaties tegen

De erkend installateur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek Rotterdam is blij met deze strenge wetswijziging, want hij komt wekelijks levensbedreigende situaties tegen die door een niet erkend installateur Rotterdam zijn veroorzaakt. Veel gezinnen en bedrijven realiseren zich niet aan welke gevaren ze zijn blootgesteld. Echter is men hier voor een niet onbelangrijk deel voor verantwoordelijk. Wanneer u voor CV ketel onderhoud of een storing op zoek bent naar een CV monteur Rotterdam controleer dan altijd of hij erkend is! Dat kunt u zien aan het logo. Twijfelt u, ga dan ter controle naar de site van het KvINL of N.V.P.

Erkend installateur Rotterdam voor advies, CV ketel onderhoud en reparatie

U kunt de erkend installateur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek niet alleen inhuren voor duurzaam en professioneel CV ketel onderhoud en het oplossen van storingen. Hij staat ook voor u klaar wanneer u onafhankelijk advies wilt hebben of op zoek bent naar een nieuwe CV ketel of design radiatoren, want als lid van het Nederlands Vakman Platform kunnen wij rechtstreeks bestellen bij de fabrikant.

Bel 010 – 30 60 427 voor de erkend installateur Rotterdam

Bel 010 – 30 60 427 voor de erkend installateur Rotterdam

Maak nu een afspraak