Home/Erkende CV monteur Rotterdam

Veel gezinnen en bedrijven in Rotterdam staan er niet bij stil, dat een CV ketel jaarlijks onderhoud nodig heeft om de kans op storingen tot een minimum te beperken en om de stookkosten zo laag mogelijk te houden. De praktijk leert zolang een CV ketel blijft branden, dat er geen beroep gedaan wordt op een CV monteur Rotterdam voor onderhoud. En dat zorgt helaas in meerdere opzichten voor onnodige overlast en extra stookkosten.

Erkende CV monteur Rotterdam bespaart u jaarlijks 250 euro

Wij hebben de voor- en nadelen van een periodieke onderhoudsbeurt door een erkende CV monteur Rotterdam onderstaand voor u op een rijtje gezet.

Nadelen inschakelen erkende CV monteur Rotterdam:

  1. Een onderhoudscontract CV ketel door een N.V.P. erkende CV monteur Rotterdam kost u een investering van € 75,- per jaar.

Voordelen inschakelen erkende CV monteur Rotterdam:

  1. Wanneer uw CV ketel professioneel wordt schoongemaakt door een erkende CV monteur Rotterdam neemt het rendement van uw ketel toe. Uw CV ketel hoeft minder lang te branden om de gewenste temperatuur te bereiken. Dit levert u een besparing op van € 250,- per jaar.
  2. Uw CV ketel wordt door een erkende CV monteur Rotterdam volgens de laatste richtlijnen van een ketel fabrikant ingesteld. Dit levert u een besparing van € 50, – per jaar op.
  3. Beginnende mankementen aan uw CV ketel worden door een erkende CV monteur Rotterdam al in een vroeg stadium gesignaleerd en in overleg hersteld. Gevolg uw CV ketel zal vele jaren langer meegaan en u voorkomt dure reparaties en storingen.
  4. U krijgt bij calamiteiten voorrang wanneer u een onderhoudscontract heeft. U wordt in veel situaties vrijwel direct geholpen door een erkende CV monteur Rotterdam. Overigens leert de praktijk, dat het aantal storingen bij mensen met een onderhoudscontract te verwaarlozen is.
  5. Wanneer u een CV ketel koopt bij een erkende CV monteur Rotterdam ontvangt u een extra korting. U kunt bij de CV monteur Rotterdam alle A-merken CV ketels kopen. In veel gevallen zijn deze goedkoper dan bij CV installateurs die dealer zijn van 1 merk.

De volgende conclusie is gerechtvaardigd. Dankzij periodiek onderhoud door een erkende CV monteur Rotterdam bespaart u jaarlijks € 250 per jaar; gaat uw CV ketel jaren langer mee: zijn storingen te verwaarlozen en ontvangt u een extra korting op een nieuwe CV ketel.

Met spoed een erkende CV monteur Rotterdam nodig?

Met spoed een erkende CV monteur Rotterdam nodig?

Maak nu een afspraak