Bewaren

Bewaren

Loodgieter Rotterdam voor veiligheid en zekerheid

Geen woorden maar professionele loodgieters daden

Veiligheid en milieu gaan een steeds belangrijker rol spelen in ons dagelijks leven. De meeste gezinnen en bedrijven in Rotterdam willen hier hun steentje aan bijdragen. Zeker wanneer het zorgt voor de nodige besparingen. Laten we eens een praktijkvoorbeeld nemen. Wanneer u bijvoorbeeld de jaarlijkse onderhoudsbeurt door de erkende loodgieter van K.G. onderhoud Rotterdam laat verzorgen, levert dat een gemiddeld gezin een jaarlijkse besparingen op van maar liefst € 300, - per jaar! Hoe dat kan? De ketel van uw verwarmingsinstallatie wordt op een professionele wijze schoongemaakt en ingesteld volgens de laatste richtlijnen van de fabrikant. Tevens worden zaken gecontroleerd als het waterniveau van uw installatie, de aanwezigheid van lucht in uw radiatoren en of uw CV ketel optimaal brand. Dit komt niet alleen het milieu, maar ook uw portemonnee ten goede.

Een erkende loodgieter Rotterdam bespaart u veel geld

Dankzij zijn meerjarige vakopleiding en vakbekwaamheid kan een erkende CV monteur Rotterdam vandaag de dag voor grote besparingen zorgen bij zowel gezinnen als bedrijven. Wanneer de aanpassingen door een erkend loodgieter Rotterdam als K.G. onderhoud worden uitgevoerd, kan dat voor besparingen zorgen die kunnen oplopen tot duizenden euro’s per jaar. Hoe weet u of een loodgieter in Rotterdam erkend is? Een erkende loodgieter Rotterdam is aangesloten en erkend door de Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL) of het Nederlands Vakman Platform. Hij mag als erkend loodgieter Rotterdam de beschermde logo’s (keurmerken)op zijn website, briefpapier en reclame uitingen plaatsen. Tenslotte kunt u op de websites van KvINL en het N.V.P. controleren of een loodgieter in Rotterdam aangesloten en erkend is door de stichting KvINL of het N.V.P.

K.G. onderhoud is zowel erkend door de stichting KvINL als N.V.P.

K.G. onderhoud is de enige loodgieter in Rotterdam die zowel erkend is door KvINL als N.V.P. U kunt ons als erkende loodgieter Rotterdam inschakelen voor zowel complexe als reguliere loodgieters werkzaamheden. Ook kunt u voor merkonafhankelijk en professioneel advies, jaarlijks onderhoud en storingen 24/7 een beroep op onze erkende loodgieter Rotterdam doen. De tarieven van onze erkende loodgieter Rotterdam staan vermeld op onze website.


Bel 010 - 30 60 427 voor een erkende loodgieter Rotterdam