Een CV installatie hangt volledig van de situatie ter plaatse af

Wanneer u overweegt om een nieuwe CV installatie aan te schaffen, omdat uw huidige CV installatie voor steeds hogere stook- en reparatie kosten zorgt, is het van belang dat u zich goed laat informeren. Dat geldt zelfs bij een calamiteit als een CV installatie die niet meer te repareren valt. Ons advies is, om bij verschillende leveranciers van CV installaties in de regio Groot Rotterdam een offerte aan te vragen. U betaalt anders de ‘hoofdprijs’ of krijgt een verkeerde CV installatie aangeboden. Veel leveranciers zijn dealer van bepaalde merken waarvan zij jaarlijks een aantal installaties moeten verkopen. Dat geldt niet voor de erkende CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek die aangesloten is bij het Nederlands Vakman Platform. Hij is merkonafhankelijk dealer van alle A-merk CV ketel installaties. U kunt via hem rechtstreeks een CV installatie bestellen bij de ‘fabriek’ en laten installeren.

Eenmalig CV ketel onderhoud Rotterdam

Een CV installatie hangt volledig van de situatie ter plaatse af

Om aan u een deskundig advies en maatwerk offerte te kunnen geven welke CV installatie voor u het meest geschikt is, komt de erkend CV monteur Rotterdam eerst bij u langs. Samen met u wordt in kaart gebracht wat uw wensen zijn en hoe de situatie ter plaatse is. U moet dan denken aan aspecten als:

  • Hoeveel m³ moet er verwarmd worden?

  • De vestiging van uw bedrijf of woning

  • Woonfunctie of bedrijfsmatig?

  • De mate van isolering

  • Tussenwoning, hoekwoning of vrijstaande woning

  • Beschikbaar budget

Nadat deze punten in kaart zijn gebracht ontvangt u een merkonafhankelijk advies. Bij de erkend CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek staat uw belang voorop en niet dat van een producent die een dealer verplicht om jaarlijks een aantal installaties af te nemen. Het grote voordeel van onze erkend CV monteur Rotterdam is de garantie en excellente service die wij kunnen bieden voor CV kettel onderhoud en bij storingen.

Kies voor zekerheid, kies voor een A-merk CV installatie

Kies voor zekerheid, kies voor een A-merk CV installatie

De kracht van K.G. onderhoud is, dat wij merkonafhankelijk dealer zijn van A-merken zoals: Atag, AWB, Bosch, Daalderop, Ferroli, Intergas, Remeha en Vaillant. Wij gaan voor kwaliteit, veiligheid en een excellente service voor een aantrekkelijke prijs. Om gebruik te kunnen maken van onze erkend CV monteur Rotterdam dient u woonachtig of met uw bedrijf gevestigd te zijn in de Rijnmond. Is dat het geval?