Wanneer u op zoek bent naar een erkend CV monteur Rotterdam, omdat uw centrale verwarming het niet doet adviseren wij u om uit kostenoverwegingen eerst te controleren of er wel echt sprake is van een CV ketel storing. Een groot aantal CV ketel storingen zijn namelijk geenechte storingen. Uw CV ketel slaat niet aan, omdat er waarschijnlijk te weinig water in uw CV installatie zit. Door zelf water bij te vullen is de storing snel verholpen. Zit er wel voldoende water in uw CV installatie Rotterdam, dan is er jammer genoeg voor u wel sprake van een CV ketel storing. Schakel in dat geval de hulp van de erkende CV monteur Rotterdam van K.G. onderhoud & installatietechniek in. Wanneer u contact opneemt met onze service medewerker wordt u direct geholpen. Er wordt in overleg met u een afspraak gepland met de erkend CV monteur Rotterdam. Uw CV storing wordt voor een aantrekkelijk tarief snel en duurzaam opgelost.

Dankzij onze cv monteur Rotterdam kunt u jaarlijks 250 euro besparen

De CV monteur Rotterdam van cv-monteur-010.nl gaat met zijn service verder dan andere CV monteurs Rotterdam. Wanneer hij wordt ingeschakeld om een storing aan een CV ketel te verhelpen controleert hij ook de instellingen van uw CV ketel. Als de instellingen niet conform de laatste richtlijnen van de fabrikant zijn ingesteld worden deze aangepast. Dit zorgt voor een besparing van 50 euro per jaar op uw stookkosten. Zo levert een reparatie u toch nog een financieel voordeel op. Wanneer u echt wilt besparen op uw stookkosten en de kans op een nieuwe CV ketel storing vrijwel wil uitsluiten, sluit dan een periodiek onderhoudscontract af voor een vast laag bedrag. Als het onderhoud wordt verricht door een CV monteur Rotterdam zorgt dat voor een besparing van 250 euro op uw stookkosten. Bovendien heeft u veel langer plezier van uw huidige CV ketel, omdat beginnende mankementen al in een vroeg stadium worden ontdekt en hersteld.

Dé erkend CV monteur Rotterdam gaat voor veiligheid en duurzaamheid

Wat is een gecertificeerde CV monteur Rotterdam?

Vanaf 1 Juli 2020 treedt de nieuwe ‘Gasketelwet’ in werking. Dit betekent, dat uitsluitend gecertificeerde installateurs werkzaamheden mogen verrichten aan cv-ketels.Vanaf 1 Januari 2022 is het strafbaar als woningeigenaar om werkzaamheden te laten verrichten door een NIET gecertificeerde CV-monteur Rotterdam.

Wie is een gecertificeerde CV monteur Rotterdam?

KG-onderhoud & installatietechniek is erkend en gecertificeerd door InstallQ en is tevens lid van brancheorganisatie Techniek Nederland. KG-onderhoud & installatietechniek staat als gecertificeerde CV-monteur Rotterdam voor transparantie, eerlijkheid en kwaliteit.

Wat doet een gecertificeerde CV monteur Rotterdam?

KG-onderhoud & installatietechniek is als erkende en gecertificeerde CV-monteur Rotterdam gespecialiseerd in het uitvoeren van periodiek onderhoud, repareren van storingen en installeren van nieuwe CV-ketels. Deze werkzaamheden moeten verlopen volgens een bepaald protocol en worden afgemeld in een landelijke database via een certificerende instelling. Het is mogelijk dat deze instelling steekproefgewijs controles uitvoert op onze werkzaamheden om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Wat kost een gecertificeerde CV monteur Rotterdam?

Wat kost een gecertificeerde CV monteur Rotterdam?

KG-onderhoud & installatietechniek brengt voor een storing en inspectie bezoek te allen tijde € 40 voorrijkosten en € 65 Arbeidsloon in rekening met een minimum van 1 uur, exclusief materialen indien nodig. Een eenmalig onderhoudsbeurt kost €85 + €40 voorrijkosten, exclusief materialen indien nodig. De kosten voor installeren van een nieuwe CV-ketel is te allen tijde op aanvraag en hier is een inspectiebezoek voor noodzakelijk.